Pravila za Gin Remi !

Remi pravila

gin-remi-pravila

Gin Remi pravila nisu komplicirana za savladati. Igra uključuje korištenje standardnog špila karata od 52 karte, a vrijednost karata je slijedeća: kralj, dama i dečko 10 bodova, kec jedan bod, a ostale karte vrijede koliko im je upisano. Osvajanje više bodova od vašeg protivnika je cilj Gin Remi igre, a osnovna strategija je spojiti kombinacije i rješiti se nepotrebnih karata.

Postoje dvije vrste izlaganja karata, niz (RUN) i iste karte (SET). Niz podrazumijeva kombinaciju bilo koje tri ili više karte u nizu od veće prema manjoj, sve u istoj boji. Grupe istih karata podrazumijevaju tri ili četiri karte iste vrijednosti. Nije dozvoljeno ispreplitanje ova dva načina izlaganja, tj. ne možete koristiti iste karte za run i set. Sve karte koje nisu izložene nazivaju se DEADWOOD, koje se na kraju zbrajaju prema vrijednostima koje smo opisali na početku. Kada ste spremni na dijeljenje karata djeljitelj se bira nasumice, iako standardna Gin remi pravila kažu da igrači presijecaju karte, a manja karta dijeli. Svakom igraču dijeli se 10 karata jedna po jedna. Nakon što je podijeljeno 20 karata, slijedeća karta se okreće na stol i započinje špil za odbacivanje karata koji se nalazi na sredini stola.

Osnovna strategija u Gin remiju je imati što manje karata ili što manji deadwood, a to ćete postizati tako što ćete izbacivati velike karte koje vam ne ulaze u kombinacije, praviti setove i runove, i izlagati se brzo prije vaših protivnika. Standardna Gin remi pravila kažu da se igrač ne može izložiti karte ukoliko mu u ruci ostaje vrijednost karata veća od 10 bodova. Protivnik, u ovom slučaju igrač koji se brani, može smanjiti iznos svojih deadwood karata tako što će ih ubaciti u izložene karte drugog igrača, ako pronaće mjesto gdje bi to mogao uraditi.

Gin Remi pravila nisu komplicirana, i netko će reći da uz malo sreće i ja ću pobijediti. Međutim, iskusni igrači koji su svjesni pravila i strategija sigurno će nadmudriti početnika. Igrajte i učite.

1191 - 468x60_rs_4

remi sobaRUMMYROYAL SOBA ZA REMI
Najpoznatija internet soba za remi kartanje, najbolji bonusi i remi turniri....

VODIČ ZA REMI PRAVILA

Interaktivni tutorijali koji će vam pojasniti svaki detalj remi igre koju odaberete... Korak po korak dok ne shvatite sve!

DODATAK PRAVILIMA

1191---120x600
Stargames