Soba u kojoj možete igrati remi igre !

RummyRoyal soba za remi

rummyroyal-hrvatska

RemiRoyal.com, najveća svjetska remi igraonica poziva Pokervodic igrače da igraju privatni freeroll turnir, što će ujedno biti i prvi remi freeroll organiziran za igrače iz Hrvatske.

Online Remi postaje sve popularniji unazad par godina, uglavnom u zemljama kao što su Velika Britanija, Francuska, Italija, Turska, Rumunjska i ostale. Još uvijek nije popularan kao online poker, međutim, zgog toga što zahtijeva vještinu i treća je najpopularnija društvena igra u svijetu za očekivati je da će postati popularan kao online poker i casino.

Online Remi platform nudi dnevne freerollove od $10, multi turnire i različite druge promocije. Remi igraju 2-4 igrača za jednim stolom, i bazirana je na rake-u kao poker, počevši od $1 buy-in sve do $600 i više. Novi igrači mogu ostvariti $5 BONUS BEZ DEPOZITA!

RemiRoyal.com planira ući na hrvatsko tržište krajem 2009 pokretanjem web stranice i softvera, zato što je remi inače popularan u Hrvatskoj i susjednim zemljama.

Ovdje se nalaze instrukcije kako se registrirati na RummyRoyal:
1. Kliknite ovdje
2. Instalirajte softver
3. Kada završite, izaberite "Real Mode" (nije potreban depozit, samo ispunite podatke)
4. Zatim u lobiju izaberite željenu igru ili najprije postavite depozit ukoliko igrate za novac


1191 - 468x60_rs_4

remi sobaRUMMYROYAL SOBA ZA REMI
Najpoznatija internet soba za remi kartanje, najbolji bonusi i remi turniri....

REMIROYAL REMI TUTORIJALI

Interaktivni tutorijali koji će vam pojasniti svaki detalj remi igre koju odaberete... Korak po korak dok ne shvatite sve!

REMIROYAL ZANIMLJIVOSTI

1191---120x600
Stargames