On line strategije za remi !

Remi online strategije

remi-online-strategije

Iako osnovna Gin remi pravila jesu jednostavna - povuci kartu, izbaci kartu, Gin remi je mnogo kompleksnija igra nego što ljudi to shvaćaju, uz mnoštvo različitih strategija.
U nastavku teksta možete pročitati 7 korisnih Gin remi strategija:

1. Igrajte i izlažite se što prije je to moguće, pronađite što prije kombinacije koje će vam to omogućiti. Kada dobijete jednu kartu od četiri, koja vam je potrebna za kombinaciju najavite vaše izlaganje.
2. Ako se mislite izlagati, izlažite se. Ako ne igrate da bi napravili Gin izložite karte što prije. Svako odgađanje daje vašem protivniku šansu da vas nadmudri. Ovo pravilo se najviše izbjegava, što objašnjava našu osobnost kako nismo zadovoljni sa pola bodova, već želimo sve.
3. Uvijek podignite kartu iz špila i pratite izlaganje vašeg protivnika koji je povećao vašu šansu, tj. vaš broj kombinacija. Ova situacija vodi vas brže i bliže zatvaranju igre. Naravno morate dobro isplanirati vaše kombinacije kako bi se mogli zatvoriti.
4. Nemojte kupiti odbačene karte vaših protivnika ako one ne poboljšavanju vaše kombinacije. Vjerovatnost je ipak na vašoj strani ako kupite karte iz osnovnog špila, ne iz odbačenih karata.
5. Nemojte pomagati vaših protivnicima tako što ćete izbaciti kartu koja im je potrebna i koja će im dati dobitnu kombinaciju. Ako već morate izbaciti neku od karata gledajte da to bude jedna od onih koja se već pojavljivala.
6. Izbacite bombe (velike karte) odmah u startu. Ako krenete u igru sa 4 ili više velikih karata koje vam se ne uklapaju u kombinacije, izbacujte ih istog momenta bez obzira što vam se čini da od njih možete napraviti neku dobru kombinaciju. Dobro je zadržati jednu kombinaciju velikih karata na početku, ali ako i ona nije kompletirana nakon 6-7 krugova počnite sa izbacivanjem.
7. Neriješeno je bolje nego poraz na kraju igre, stoga igrajte oprezno i odmjereno. Na taj način dolazite do više informacija o vašim protivnicima. U poslijednjih nekoliko krugova vaš cilj je spriječiti vašeg protivnika da pobijedi. Ako možete vi pobijedite, ali izbacujte karte potpuno sigurno, bez mnogo riskiranja.

1191 - 468x60_rs_4

remi sobaRUMMYROYAL SOBA ZA REMI
Najpoznatija internet soba za remi kartanje, najbolji bonusi i remi turniri....

ONLINE REMI TUTORIJALI

Interaktivni tutorijali koji će vam pojasniti svaki detalj remi igre koju odaberete... Korak po korak dok ne shvatite sve!

OSTALI ZANIMLJIVI ČLANCI

1191---120x600
Stargames