Keš remi !

Postanite remi keš igrač

remi-kes-igrac

Na internetu možete pronaći sobe na kojima se igra online remi. Nakon što ste instalirali online remi sobu na izboru su vam razni bonusi i remi turniri koje ćete moći igrati bilo koji dan u tjednu. NPR: na RemiRoyal.com pronaći ćete i brojne remi savjete, strategije i vodiče kroz igru koji će vam olakšati snalaženje u softveru.

Ali da li vas sve ovo čini Cash igračem? Rekli bi NE.
Kako bi postali stvarni Remi igrač morate znati i razumjeti da su remi igre skupina vještina. Igrati Remi, posebice Online remi veoma je jednostavno i zanimljivo. Ali postati stvarni Remi igrač, osvajati Remi turnire, znati Remi strategije nije lako.
Evo nekoliko savjeta kako postati stvarni Remi igrač:

1. Prije nego započnete svoje Remi iskustvo, kada izaberete neku od igara Kalooki, Oklahoma ili drugu remi igru morate znati što igrate. Detaljno pročitajte pravila igre, načela softvera i pogledajte kakvi ljudi igraju za stolovima. Informirajte se!
2. Pošto ćete igrati online Remi za novac, imate dobru priliku da zaradite novac, ali isto tako možete izgubiti uloženi novac. Budite sigurni da ne ulažete više nego što bi trebali. Ako vam krene loše, vratite se na besplatne stolove, uvježbajte bolje svoje strategije pa onda igrajte za novac.
3. Proučite vaše Remi protivnike, uočite koji izlagaju karte brzo, one koji su neodlučni koju kartu izbaciti, i tko je u biti Remi igrač od kojega možete nešto naučiti. Upamtite da su vaša informiranost i vježbanje ključ za uspjeh u online remiju.
4. Pošto je Remi kartaška igra, morate pratiti karte tijekom cijele igre. Upamtite koje karte su izbačene, koje od njih je vaš protivnik vukao, koje karte su oni izbacili i koje karte se još nalaze u osnovnom špilu. Nemojte si dozvoliti da budete iznenađeni.

1191 - 468x60_rs_4

remi sobaRUMMYROYAL SOBA ZA REMI
Najpoznatija internet soba za remi kartanje, najbolji bonusi i remi turniri....

ONLINE REMI TUTORIJALI

Interaktivni tutorijali koji će vam pojasniti svaki detalj remi igre koju odaberete... Korak po korak dok ne shvatite sve!

OSTALI ZANIMLJIVI ČLANCI

1191---120x600
Stargames