RemiRoyal igraonica gdje se igra remika preko interneta !

Online remi igre na RummyRoyal igraonici

rummyroyal-igraonica

Izaberite neku od online remi igara: Gin Remi, Kalooki, Oklahoma Gin, Remi Kub, Mahjong ili pak tradicionalni Remi. Novi softver podržava sve navedene igre sa veoma privlačnim grafičkim sučeljem. Na RummyRoyal stranicama ne samo da možete uživati u remi igrama, nego možete mnogo toga naučiti o samim igrama. Novi se igrači najprije mogu upoznati sa pravilima pojedinih igara kroz interaktivne tutorijale i dobiti instrukcije koje strategije koristiti u početnoj fazi igre. Kada naučite osnove igre i prođete online remi vodiče koji se nalaze na sajtu, spremni ste za akciju. Rummy Royal organizira brojne remi turnire gdje ćete bez uplate moći osvojiti neku od novčanih nagrada.

Isto tako, RummyRoyal nudi različite ekskluzivne bonuse novim, ali i postojećim igračima. Preuzmite 100% bonusa u iznosu do $200 na vaš prvi depozit i ojačajte vaš početni bankroll. Neki od bonusa koje ćete kasnije dobiti jeste ako preporučite nekog od prijatelja da zaigra sa vama. Postavljanje depozita na RummyRoyal je jednostavno i brzo, a metoda koju vam preporučujemo je MoneyBookers novčani servis, koji možete otvoriti OVDJE.

Pridružite se Rummy Royal zajednici remi igrača i uživajte u remi igrama, turnirima, savjetima i atraktivnim nagradama.

1191 - 468x60_rs_4

remi sobaRUMMYROYAL SOBA ZA REMI
Najpoznatija internet soba za remi kartanje, najbolji bonusi i remi turniri....

RUMMYROYAL REMI TUTORIJALI

Interaktivni tutorijali koji će vam pojasniti svaki detalj remi igre koju odaberete... Korak po korak dok ne shvatite sve!

RUMMYROYAL ZANIMLJIVOSTI

1191---120x600
Stargames