Pravila za remi 500 !

Remi 500 pravila

remi-500-pravila

Popularna verzija Remi igre je Remi 500. Ova igra je zastupljena među igračima iz cijelog svijeta, a možete je igrati i na internetu. Osnova igre je napraviti najbolji niz bodova, a pobjednik je onaj igrač koji najprije sakupi 500 bodova u totalu. Igra je veoma slična ostalim Remi igrama, i osnovna pravila ove remi igre su potpuno ista. Iskusni Remi 500 igrači znaju reći kako je Remi 500 posebna remi verzija, najzahtijevnija i zanimljiva samo top remi igračima.

Pojedine zemlje igraju različite verzije Remi 500 igara i imaju drugo ime kao npr persijski remi. Razlike među njima gotovo su neprimjetne. Jedna od tih razlika je da igrač ne smije vući iz špila odbačenih karata prije nego izloži karte, ili da je igrač obavezan izbaciti barem jednu kartu prije nego završi krug. Remi 500 također možete igrati za novac online. Remi softver vam nudi opciju da na mreži pronađete igrače koji igraju Remi 500 verziju, kako igrati, preporučene strategije, itd.

1191 - 468x60_rs_4

remi sobaRUMMYROYAL SOBA ZA REMI
Najpoznatija internet soba za remi kartanje, najbolji bonusi i remi turniri....

ONLINE REMI TUTORIJALI

Interaktivni tutorijali koji će vam pojasniti svaki detalj remi igre koju odaberete... Korak po korak dok ne shvatite sve!

OSTALI ZANIMLJIVI ČLANCI

1191---120x600
Stargames