Strategije i savjeti za Oklahoma Gin Remi !

Oklahoma Gin remi osnovne strategije

oklahoma-gin-strategije

Oklahoma Gin je specifična varijanta Gin Remija, koja zahtijeva posebne vještine.
Prva strategija se odnosi na početnike a znači mogućnost zamjene karte ako je propustio priliku uzeti traženu kartu koja je ranije izbačena iz igre. Razlog tom propustu je što se Oklahoma Gin igra sa jednim špilom karata, i nečete moči izvuči iste karte koje su već u igri. Ovakvo pravilo će omogućiti početniku da savlada trikove i strategije i učini svoju igru dinamičnijom.

Druga važna strategija jest da bi početnici u Oklahoma Gin igri trebali pratiti poteze protivnika i karte koje izvlače iz špila izbačenih karata. Istovremeno oni ne smiju činiti isto. Strategija izbacivanja karata znači da bi početnik treba izbaciti kartu koja je najmanja efikasna u kombinaciji koju drži, ali istovremeno bi trebao razmišljati što bi ta izbačena karta mogla značiti njegovom protivniku. Kako bi uspješno provodili ovu strategiju morate nau?iti biti dobri obzervatori. Finalna strategija se odnosi na trenutak izlaganja karata i situaciju u kojoj nećete pružiti priliku protivniku da vas zakopa dok držite dobre karte.

1191 - 468x60_rs_4

remi sobaRUMMYROYAL SOBA ZA REMI
Najpoznatija internet soba za remi kartanje, najbolji bonusi i remi turniri....

ONLINE REMI TUTORIJALI

Interaktivni tutorijali koji će vam pojasniti svaki detalj remi igre koju odaberete... Korak po korak dok ne shvatite sve!

OSTALI ZANIMLJIVI ČLANCI

1191---120x600
Stargames