Pravila za Oklahoma Gin !

Osnovna Oklahoma Gin pravila

oklahoma-gin-pravila

Oklahoma Gin remi još je jedna remi varijanta, veoma popularna u SAD-u. Standardni špil karata je igri, bez jokera. Jedan na jedan Oklahoma Gin se igra tako što se svakom igraču podijeli 10 karata. Na stolovima sa 3-4 igrača (koji su online najčešći) dodijeljuje se 7 karata svakom igraču. Sve karte nose svoju vrijednost, karte sa slikom su 10 bodova, a kec 1 bod.

Postoje 3 načina kako pobijediti u Oklahoma Gin remi igri: tako što ćete završiti sa Ginom, tako što ćete se izlagati i tako što ćete prestići protivnika na njegovo izlaganje. Kada pobijednik kruga napravi Gin, možete izložiti svoje karte kako bi smanjili broj onih koje će vam ostati u ruci i brojati se.

Ako pobijednik kruga napravi izlaganje karata imate veću šansu smanjiti vrijednost karata koje će vam ostati u rukama tako što ćete neke vaše karte ubaciti u protivnikove kombinacije. Najbolji potez u Oklahoma Gin remiju je kada pobjednik napravi Gin i osvoji najveći broj bodova. Bonus koji ćete dobiti kada napravite Gin je 25 bodova. Vaši protivnici će dobiti penal bodove, dvostruko više od vrijednosti koju drže u rukama. Ako zatvorite krug na protivnikovo izlaganje dobit ćete 20 bodova, a svaki protivnik dobija penal bodove, i to razliku između pobjednikove zadnje karte i vrijednosti karata koja im je ostala. Ako se izložite i zatvorite krug dobijate 10 bodova, protivnici računaju karte koje su im preostale u rukama.
Ako ste početnik i ne znate igrati nijednu vrstu remija najbolje bi bilo da prođete kroz temeljna pravila za remi koja se nalaze na našoj naslovnoj stranici.

1191 - 468x60_rs_4

remi sobaRUMMYROYAL SOBA ZA REMI
Najpoznatija internet soba za remi kartanje, najbolji bonusi i remi turniri....

ONLINE REMI TUTORIJALI

Interaktivni tutorijali koji će vam pojasniti svaki detalj remi igre koju odaberete... Korak po korak dok ne shvatite sve!

OSTALI ZANIMLJIVI ČLANCI

1191---120x600
Stargames