Pravila za Kalooki 51 igru !

Kalooki 51 pravila igre

kalooki-51-pravila

Pošto se pojavila nova verzija online remi igre Kalooki 51 reći ćemo par riječi kako igrati ovu varijantu remija. Kako bi igrali Kaluki 51 trebaćete dva špila karata, uključujući i jokere, znači 106 karata. Kada vučete kartu svi Kaluki 51 protivnici čekat će da izbacite kartu. Razlog ovomu je da možete upamtiti kartu koju ste uzeli a ostali igrači ne znaju koja karta im više nije na raspolaganju. Gledajte koje karte izbacuju vaši protivnici, jer ako imate kartu koja je izbačena jedino je vi sada posjedujete.

Posebno Kalooki pravili važi i za varijantu Kalooki 51, a to je da morate imati zbir od 51 da bi mogli izložiti vaše set-ove i run-ove. Čim ste skupili vrijednost od 51 spremni ste za izlaganje vaših karata na stol. Kako bi pobijedili u Kalooki 51 remi igri morate pratiti i upamtiti karte na stolu u prvim krugovima. Svi protivnici će čekati trenutak da naprave Kaluki 51 i pobijede.

1191 - 468x60_rs_4

remi sobaRUMMYROYAL SOBA ZA REMI
Najpoznatija internet soba za remi kartanje, najbolji bonusi i remi turniri....

ONLINE REMI TUTORIJALI

Interaktivni tutorijali koji će vam pojasniti svaki detalj remi igre koju odaberete... Korak po korak dok ne shvatite sve!

OSTALI ZANIMLJIVI ČLANCI

1191---120x600
Stargames